Sledeća na redu…vinarija i destilerija „Manufaktura Spasic“ u koju smo upali kao gladni komandosi i kada smo se bacili na sjajno posluženje shvatili da je u toku dečecji rođendan :. Vinarija je stara preko 20 godina. Pored vina proizvode i odlične rakije u koje dodaju sipak, glog, nar i suve smokve dajući im time unikatan ukus. Moj prijatelj Gojko kaže da su im vinogradi najlepši na Fruškoj gori. Imali smo priliku da upoznamo i divnu damu i somelijera gospođu Maju Popović, koja nije ništa manje ekspert i u pravljenju pite sa sirom, jedne od najlepših koju sam probao ikada. Spektar sorti je širok: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Tamjanika, Rajanski Rizling, Krokan i Muscat Otonel. Ono što je vrlo interesantno uzgajaju dve stare vinske sorte, Marsellan (prvi put se u Francuskoj pojavila 1961. u dolini Rhone) i Petit verdot koji je još u 18. veku bio uveliko poznat u Birdeaux). Od njih nastaje intezivna i plemenita kupaza vina. U okviru vinarije je restoran od 60 mesta. Preporučujem od srca.